PRIMUL BLOG AUTENTIC DEDICAT EXPERIENTEI IN TABERE INTERNATIONALE DIN STRAINATATE. MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION

Saturday, 30 April 2011

In tabere scolare de vara in Anglia: la Oxford - Brookes

Oxford,  locul unde se imbina romantismul orasului medieval cu animatia centrului universitar international, se afla situat la confluenta Tamisei cu Cherwell.

Tabere internationale de vara in marea Britanie - Oxford - Brookes
Organizata in Campusul Headington al Universitatii Oxford Brookes, intr-o zona linistita la marginea orasului, la doar 20 min de mers fata de centru, scoala de vara asigura tinerilor veniti aici un loc ideal pentru vacanta, dar si pentru studiul limbii engleze. Cu un grad ridicat de securitate datorita amplasamentului, campusul ofera cele mai atractive mijloace de distractie si terenuri in aer liber si acoperite pentru diverse sporturi. Vara, aici se organizeaza tabere de limba engleza recomandabile adolescentilor care doresc sa experimenteze libertatea vietii studentesti in campus, urmand totodata un program structurat, intr-un mediu international.Tuesday, 26 April 2011

Concursul "Pasaport pentru excelenta" - copiii care participa la etapa finala a concursului

Multumiri tuturor celor care au participat la etapa a doua a concursului "Pasaport pentru Excelenta" si  felicitari celor 20 de copii care au intrat in etapa finala si se vor prezenta la interviul de la Bucuresti!

Toti cei mentionati mai jos vor fi contactati, prin e-mail si telefonic, de un reprezentant al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României pentru a li se comunica data si ora la care trebuie sa participe la interviul final.

Mult succes!


Nume, prenume Vârsta Localitate
1. Cocis Roxana Andreea 16 ani Popesti
2. Ignat Cassandra Cristiana 16 ani București
3. Matei Claudia Georgiana 15 ani Brăila
4. Mengheres Teodora 15 ani Com Cleja, Bacău
5. Prager Catrina 12 ani București
6. Velea Iulia Ruxandra 16 ani Craiova
7. Vladu Denisa Maria 14 ani Sibiu
8. Ichim Ioana 17 ani Tulcea
9. Hiticas Bogdan 17 ani Hunedoara
10. Brailescu Alexandru 17 ani Tecuci
11. Florescu Elena 17 ani Buzău
12. David Marina Mihaela 16 ani Brăila
13. Teodorescu Andra 15 ani Ploiesti
14. Nistor Oana Emilia 17 ani Brașov
15. Azamfirei Răzvan 14 ani Târgu Mureș
16. Bucur Cristiana 13 ani Câmpina
17. Banica Marian Madalin 16 ani Curtea de Argeș
18. Ciuca Corina 16 ani București
19. Codirla Andreea 14 ani Sinaia
20. Nastasie Theodora 13 ani Băile Govora

Thursday, 21 April 2011

Tabere de vara in strainatate. Invatati engleza in Dean Close School CHELTENHAM

Cheltenham, oras care imbina arhitectura traditionala cu cea moderna, a devenit popular odata cu descoperirea acum 300 ani a izvoarelor naturale de apa minerala. 

Anual gazduieste un calendar impresionant de festivaluri internationale si evenimente culturale. 

Scoala Dean Close unde anual studiaza cca 600 copii in regim de internat are o excelenta reputatie internationala.

Vara, aici se organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de activitati si sporturi si cu o participare din peste 45 de tari. 

Cladirile pentru cazare sunt noi si modern decorate, in timp ce cladirea scolii dateaza din sec.XIX. Facilitatile moderne pentru sporturi (sala de sport, piscina interioara, 12 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, basket, volley) si pentru activitatile culturale (sala teatru de 550 locuri, studio de dans, amfiteatru in aer liber) ii confera scolii un caracter unic, de inalta clasa, iar taberelor de limba engleza un program de neuitat.

Pentru detalii, intrati aici. 

Unde sunt cazati copiii in taberele din strainatate? Tabara de LIMBA ENGLEZA Ardingly College SUSSEX

Ardingly este localizat in West Sussex, in SE Angliei, intr-o regiune desemnata "Zona de o extraordinara frumusete naturala", la doar 40 minute de mers cu trenul de Londra si la 18 mile de populara statiune Brighton. 

Ardingly Reservoir, situat la 10 minute de colegiu, reprezinta locatia perfecta pentru practicarea de windsurfing, cayaking, canoeing, sailing, raft building.

Colegiul Ardingly dispune de facilitati moderne de studiu si recreatie, precum: sali de clasa spatioase, dotate cu echipament audio si interactive whiteboards, sala de teatru si disco, piscina incalzita, 18 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, volei, terenuri acoperite pentru fotbal, baschet, si badminton, spatii verzi pentru jocuri in echipa.


Cazare Fetele si baietii sunt cazati in cladiri separate, case tip internat, in camere single, duble sau de 3 sau 4 paturi, cu baie comuna la fiecare etaj. Ambele cladiri au living comun cu TV, DVD, jocuri pe calculator, canapele, sala de jocuri, special conceput pentru a permite elevilor sa se relaxeze, sa-si exerseze limba Engleza si sa se imprieteneasca.  In perioadele aglomerate fetele si baietii sunt repartizati pe etaje.

Elevilor nu li se da cheie separata pentru camera, insa toate bunurile (pasapoarte, bilete, bani, etc.) sunt inmanate coordonatorului de curs si incuiate in seif. Elevii sunt sfatuiti sa aduca un lacat cu care sa poata incuia dulapurile din camera, prevazute pentru acest scop.

Camerele sunt supravegheate, in cladire exista camere de luat vederi, exista cod de securitate la intrarea in resedinta, comunicat elevilor la sosire. Exista si un lift folosit doar pentru transportul bagajelor la sosire si plecare (functioneaza cu cheie, care se va afla la administratorul cladirii). La dispozitia elevilor se afla telefoane in resedinta,d e unde pot suna acasa, daca isi cumpara cartele pe care le pot gasi la Tuck shop-ul din campus.
Tabere in strainatate: cum arata o tabara de limba engleza in St. Mary's School - Ascot

Aflat la aproximativ 20 de km de Londra, in comitatul regal Berkshire intr-o zona country-side deosebita si este renumit pentru organizarea curselor de cai. 

Una dintre scolile de top din Anglia, Scoala St Mary’s detine 55 de acri de teren, la o distanta de cateva mile de castelul Windsor. 


Vara, aici se organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de activitati si sporturi si cu o masiva participare internationala de copii din peste 45 de tari.

Facilitatile moderne pentru sporturi cu dotari multiple (sala de sport moderna cu terenuri de volley, fotbal si badminton, piscina interioara de 25m, 16 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, astroturf, sala de gimnastica, teren squash) si pentru activitatile culturale (studio de dans si teatru, sala de computer) ii confera scolii un nivel superior, iar taberelor de limba engleza un program de neuitat. 


Cladirile pentru cazare sunt nou si modern decorate, iar cladirea scolii dateaza din sec.XIX.
Cazare La St. Mary’s sunt disponibile mai multe categorii de camere, toate au chiuvetaproprie si seif. Dusurile si toaletele sunt la comun. Exista dormitoare cu 2, 3, 4, 5, 6 si 8 paturi, fiind potrivite pentru grupa de varsta 7-12 ani sau pentru un grup de prieteni. Toate dormitoarele sunt frumos decorate, lenjeria de pat, draperiile si mochetele sunt asortate la culoare. Exista de asemenea 2 dormitoare cu 26 de paturi, noi si decorate cu gust, foarte populare in randul grupurilor restranse si a celor mici, de 7-11 ani. In cadrul cladirii de cazare exista spalatorie pentru uzul personal al elevilor si camere comune, pentru socializare.

Mesele Scoala dispune de o sala de mese luminoasa si foarte atragatoare. Mesele sunt in regim buffet in sala de mese. Se servesc 3 mese pe zi, cu posibilitatea alegerii unui meniu cald sau rece la pranz sau la cina. In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, ciocolata, un iaurt si un fruct.Saturday, 16 April 2011

Poze sali de curs si atelier de lucru in tabere


Imagini din tabara Clifton College - Bristol
Tabere de grup pentru limba engleza - Copii 7 - 17 ani

Oferta de tabere educationale pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani vizeaza destinatii deosebite, cu traditie in invatamantul international de calitate: 

- Clifton College Bristol, Anglia
- Wycliffe College Stonehouse, Anglia
- Headington School, Oxford, Anglia
- St Mary's school Ascot, Anglia
- Ardingly College, Sussex, Anglia
-  Dean Close School, Cheltenham, Anglia
- Dragon School, Oxford, Anglia
- Heriot - Watt University, Edinburgh, Scotia
- St Michael's College, Tenburry Wells, Anglia

Important pentru parinti: Nu va faceti griji pentru copilul dvs! Toti copiii beneficiaza de grup leader cu experienta, precum si de supravegherea staff-ului din Anglia.

Wednesday, 6 April 2011

Consiliere virtuala

Faptul ca echipa are specialisti acreditati Education UK, iar Mirunette International Education este agent exclusiv in Romania al unor renumite scoli internationale, precum si experienta de 7 ani de organizare a taberelor internationale ne ajuta in a va oferi cele mai bune informatii cu privire la studiul in strainatate.Tuesday, 5 April 2011

Despre blog

Mirunette International Education organizeaza din 2004  tabere si cursuri de limba engleza, franceza, italiana, spaniola, chineza, rusa, germana si portugheza petru fete si baieti cu varsta cuprinsa 7 - 23 de ani.

In acest blog veti gasi cele mai importante informatii legate de evenimentele  si activitatile din taberele  internationale organizate de noi in Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania, Portugalia, China.

Daca va doriti sa aflati mai multe despre taberele internationale, vizitati va rog site-ul nostru sau contactati-ne direct aici.